Club van 50

Waarom club van 50?

Tegenwoordig zijn de subsidieregelingen van de Gemeente Brunssum zo aangepast dat ook Scouting St. Franciscus gekort is op subsidie. Daardoor hebben wij met Scouting St. Franciscus een structureel en aanzienlijk tekort op onze inkomsten. Om de ouders/verzorgers niet onnodig te belasten met (weer) een verhoging van de contributie is besloten om de Club van 50 op te richten voor personen die de club een warm hart toe dragen.

Wat is de club van 50?
De club van 50 bestaat uit particuliere deelnemers die jaarlijks € 50,- ter beschikking stellen voor zaken die binnen de vereniging voor hun leden verwezenlijkt zouden kunnen worden.

Wie kunnen lid worden van de club van 50?
Iedereen die de leeftijd van 18 jaar of ouder heeft kan deelnemen aan de club van 50. Het is mogelijk om individueel of als familie deel te nemen. Deelname is alleen voor particulieren.  Voor een relatief klein sponsor bedrag per jaar wordt uw naam vermeld op onze website.

Het bestedingsdoel?
Het globale bestedingsdoel ziet er als volgt uit:
- 1/2 van donaties gaat naar onderhoud van de het gebouw en het buitenterrein
- 1/2 van de donaties is voor uitgaven tijdens groepsactiviteiten

Hoe word ik lid van de club van 50?
U wordt lid door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook als u meer informatie wilt over de club van 50 of sponsormogelijkheden voor bedrijven dan kunt u dat via dit email adres aanvragen. We hopen dat ook u onze vereniging een warm hart toedraagt en ons op deze manier wilt steunen.

Alvast bedankt !!!

 

Sponsoren van scouting St. Franciscus voor bedrijven “club van 100”

Waarom club van 100?
Iedere week weer staat er een team van vrijwilligers klaar om de jeugdleden van Scouting St. Franciscus een uitdagende en leerzame tijd te laten beleven. Het team bestaat uit kaderleiding, bestuur, materiaalbeheer, groepsbegeleiding en algemene ondersteuning. Zij voeren dit werk pro-deo uit, alles komt ten goede aan de jeugdleden.

Tegenwoordig zijn de subsidieregelingen van de Gemeente Brunssum zo aangepast dat ook Scouting St. Franciscus gekort is op subsidie. Daardoor hebben wij met Scouting St. Franciscus een structureel en aanzienlijk tekort op onze inkomsten. Het onderhoudt van zowel het terrein als het gebouw vraagt om meer middelen zowel financieel als inzet. Daarnaast willen we natuurlijk leuke dingen doen met de kinderen, maar veel activiteiten kosten meer dan de maandelijkse contributie.

Vanuit maatschappelijk oogpunt siert het u en uw bedrijf om een sponsorschap aan te gaan met onze vereniging. Hiermee laat u betrokkenheid zien bij de Brunssumse samenleving en met name onze jeugd die in Scouting hun vrijetijdsbesteding gevonden heeft.

U kunt het verschil maken en ons helpen onze uitdaging te verwezenlijken, de verbouwing van ons gebouw, een gedegen onderkomen waar kinderen veilig het spel van Scouting kunnen spelen. Sponsoren kan d.m.v. materialen/goederen, diensten of geldbedragen.

Wat krijgt u daarvoor terug?
In ons gebouw ontwikkelen wij een reclamewand waar uw bedrijfsnaam met logo en/of extra tekst op komt te staan. Uiteraard zorgen wij tevens voor een vermelding op onze website met daarbij een link naar uw bedrijf en/of uw product(en). Dit alles voor een bedrag van ter waarde van € 100,- per jaar of sponsoring in “natura” (bijv. producten voor de maaltijden tijdens kampen)!

Deelname aan de club van 100 is niet alleen  voor bedrijven,  het is ook mogelijk om individueel of als familie deel te nemen.

Hebben we uw interesse al gewekt?  U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier invullen. Dan kunnen wij misschien bij uw bedrijf langs komen om onze gezamenlijke doelen te bespreken.

We hopen dat u enthousiast geworden bent en net als wij gaan voor een veilig en goed onderkomen voor onze kinderen, zodat zij nog lang plezier aan hun Scoutingspel mogen beleven en uit kunnen groeien tot zelfstandige jong volwassen, om in de maatschappij hun steentje te kunnen bijdragen.

Alvast Bedankt!!

 


Onze sponsoren:

 

 
                                          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 06-23379276